Ca fotograf am fost mereu atras de proiecte, oameni și experimente noi și am avut șansa de a fi alături de multe cupluri sau familii în ziua Nunții, sau în alte momente frumoase când fotografiez Love the Dress sau Trash the Dress ori evenimente cu părinții, copiii sau prietenii. Mă surprinde întotdeauna plăcut cât de diferite sunt aceste clipe, de la pereche la pereche și de la familie la familie.

De exemplu, ziua nunții este mereu plăcută, cu mult entuziastm, dar și cu multe emoții, cu ultimele detalii de pus la punct și cu evitat în ultimul moment diverse neprevăzute – aici intervin nașii, părinții, martorii și cavalerii/domnișoarele de onoare. Dar pentru fiecare pereche în parte, ziua nunții este foarte diferită.

Prefer fotografiile scoase din tipare fiind mereu atras de proiecte atipice. Sunt absolvent al Facultății de Arhitectură (2006) dar am urmat și cursuri de fotografie ulterior (2011) ca să mă specializez și să cunosc mai bine tehnica, echipamente și tipsuri ale meseriei. Probabil și de aceea, îmi place să îmbin fotografia și arhitectura prin lentilele aparatului, concentrându-mă pe simplitate și concept.

Pentru mine, a dărui altor oameni viziunea fotografică proprie despre trairile lor este o bucurie si o provocare. De cand practic fotografia, am putut să fac un pas înapoi și să privesc în ansamblu (o perspectivă generală), să îmi pot acorda mai mult timp pentru mine și pentru alte proiecte pe care mi le-am dorit și nu am avut timp să le fac înainte. Să imi dau seama ce îmi doresc cu adevărat și să nu mă las dus de val. Poate e un semn din partea Universului pentru noi toți: Oprește-te, privește și ascultă, încotro te îndrepți!